onsdag 27 oktober 2010

Nykomling på slutförsäljnings hyllan!

Vi har ett fåtal av den här underbara asken med 64st ursöta Animals.



Sen har vi fyllt på bland våra andra journalingkort och kit också. Välkomna in i butiken igen!

Tjingeling och happy onsdag!

måndag 25 oktober 2010

Vår fina gästdesigner...

...Helena P visar upp sitt sista alster, 2st ursöta kort!

Till kortet har Helena använt band från vår bandmix och underbara pärlemorhjärtan som återfinns i vårt utförsäljnings-kit pärlor och bling paket.

Vi på Scrapmoment.com är jätteglada att Helena ville vara vår sista gästdesigner. Hennes underbara kort är verkligen inspirerande och när allt jobb är klart med butiken kommer iallafall jag att skraplifta dessa söta två! Hoppas det är ok, Helena! :)

Vem blir då gästdesigner under november?
Under november välkomnar vi er, våra kunder, att dela med er av era alster gjorda med våra produkter. Mejla oss era bilder och en liten text om alstret så lägger vi upp det på bloggen med en länk till din egen blogg. Vi kommer att göra så gott vi kan för att lägga ut så många som möjligt. Vi ser fram emot att få se vad ni skapat!!!

Skicka ditt mejl till; scrapmoment@gmail.com och låt oss inspirera varandra!!!

Ni har väl inte missat att vi har utförsäljning av våra slut-kit?! Passa på och ta en titt i butiken för den 30 november stänger vi för gott.

Tjingeling 4-now och happy måndag allihop!

onsdag 20 oktober 2010

Och vinnare av Scrapmoment.com's sista tävling är...


som med detta underbart söta kort tar hem vår sista månadstävling där det gällde att skapa ett kort inspirerat av DT-Lillis söta kortskiss.

Och här har ni resultatet:


Juryns motivering lyder:

Ett otroligt sött kort, som med inspiration från DT-Lillis skiss och en söt poststämpel från Taiwan, resulterat i något som kommer att göra en vän väldigt, väldigt glad!

Grattis igen Jaana! Du kan se fram emot ett hårt litet paket med 30st av våra urfina charms i din brevlåda inom kort. Stort tack till alla andra som var med i tävlingen! Era bidrag inspirerar och kommer att fortsätta att göra det då alla som missat att ta del av dom kan klicka HÄR.

Med denna vinnare avslutar Scrapmoment.com sina månadstävlingar och tackar alla kreativa själar som varit med och tävlat sen vi startade. Tack för all underbar inspiration!

Då var det bara att återgå till att packa ordrar igen då! Ta en titt i butiken så att ni inte missar något från vår utförsäljning! Kiten går åt som smör i solsken! :o)

Tjingeling och happy tisdag!

Ta en lott i vår sista BLOGCANDY!

Den 30:e november stänger Scrapmoment.com!

Och självklart lämnar vi kalaset med dunder och brak! Vi avslutar med härliga rabatter på alla dom fantastiska kit vi packat till brädden med underbara Scrapmoment.com grejer. Kiten finns redan i butiken så det är bara att klicka sig vidare och sen skynda och fynda!

Självklart vill vi också tacka alla våra kunder, bloggföljare och vänner på Facebook ordentligt. Vi gör det med denna fantastiska blandning av 43st underbara fjärilar i paketet:

Totally butterfly

Reglerna för vår blogcandy är som följer:

1. Klistra in bilden av vår Blogcandy i din egen blogg och länka till oss.

2. Länka sen till butiken http://www.scrapmoment.com/.

3. När du gjort nr. 1 och 2, kom tillbaka hit till bloggen och skriv en kommentar till detta inlägg med en länk till din egen blogg så vi vet att du är med i utlottningen.

Den 29:e november 2010 kommer en lycklig vinnare att lottas fram bland alla er som deltar i dragningen av Scrapmoment.com:s sista Blogcandy. Vinnaren presenteras här på bloggen med en länk till dennes blogg och/eller bildgalleri den 30:november! Paketet skickas självklart portofritt till vinnaren.

Välkomna att ta en lott och lycka till!

tisdag 19 oktober 2010

SLUTFÖRSÄLNINGEN HAR BÖRJAT!

Då har vi slagit upp dörrarna för sista gången! Slutförsäljningen har börjat och vi hoppas ni kommer att gilla alla dom 17st kit vi satt ihop med våra underbara grejer. Vad sägs exempelvis om...

3st otroligt användbara punchers. Förr: 452kr. NU endast 325,50kr!


17st underbara stickers. Förr 260kr. NU endast 156kr!


Mer än 150st vackra charms. Förr 365kr. NU endast 167,50kr.


Ett måste för alla bebisalster. 58st underbara grejer. Förr 299,50. NU endast 149,50kr.


Man kan aldrig ha för många! 12st band, förr 29,50. Nu endast 17kr!


Söta som socker!
37st av våra sötaste dekorationer i ett paket. Förr 128,50kr. Nu endast 77kr.

Detta och billiga journalingkort och mycket mycket mer hittar ni just nu i butiken till galet låga priser! Men som vanligt är det först till kvarn som gäller och den 30:e november stänger vi butiken för alltid.skynda och fynda!!!

Välkomna in i butiken!!!

måndag 11 oktober 2010

Sneak peek!

Vi har fått in ett begränsat lager av ett set om 3st punchar. Otroligt användbara för scrappare och kortmakare!!!
You like?
Vi kommer självklart att flagga några dagar innan vi slår upp portarna för sista gången. Se till att hänga på låset... Först till kvarn!!!
Tjingeling!

DT-Linda fortsätter att inspirera!

Och DT-Linda gör det med detta härliga lilla album, gjort med hjälp av journalingkorten Nature.

I albumet har Linda dokumenterat sin nya trädgård. (Hon och hennes familj blev nämligen med hus för bara några veckor sedan!) Detta lilla album är bara början! Linda kommer att följa trädgårdens förvandling genom året med just minialbum. Framsidan har Linda dekorerat med utstansade blommor, blad, pärla, pappersklämma dekorerad med bling. Albummet hålls ihop i ena hörnet med hjälp av ett prickigt litet band.

Klämman har en liten blingsten på båda sidorna. Fint!

Vid pumpen växer det en massa blommor vilket Linda förstärkt med en otroligt vacker blomma och blad. I blommans mitt har hon sen satt tre små pärlor som bryter av fint mot det cerisea blombladen.

En liten gäststuga som väntar på besökare har för tillfället sällskap av en söt gul blomma med bling i mitten.

Äpplen som väntar på att plockas.

Linda avslutar sitt album med en utstansad blomma och ett gulligt randigt gem.

Många av dom grejerna Linda visat här kommer i dom kit jag jobbar för fullt med. Sorry att det tar så lång tid men då jag blivit ordinerad vila jobbar jag på så fort jag bara får. Jag hoppas ni står ut, jag lovar att det är värt besväret!

Tjingeling 4 now mina vänner!!!

onsdag 6 oktober 2010

Då var det ett faktum!

Scrapmoment.com stänger!!!

Det är med sorg i mitt lilla scraphjärta som jag bestämt mig. Min hälsa pockar igen på uppmärksamhet och jag inser nu att jag måste lyssna på den och börja ta det lugnt på allvar. Därför har jag bestämt mig för att stänga butiken. Det har verkligen varit jättekul att hjälpa till att förse likasinnade kreativa själar med material och inspiration. Och även om trycket på butiken varit hårt och jag haft fullt upp kommer jag verkligen att sakna all kontakt och respons från er, mina kunder, både då det gäller butiken och bloggen.

Hur gör jag då med mitt lager? Självklart har jag mer saker än vad jag själv skulle kunna göra av med på en livstid. Därför stänger jag butiken från och med idag, onsdag den 6 oktober, för att sedan inom kort öppna igen med hyllorna fyllda av underbara dekorations kit! Kiten kommer självklart att säljas till fördelaktiga priser men endast fram till den 30 november för då bommar vi igen butiken för gott.

Till alla er som nyligen gjort en beställning vill jag bara säga att ni kan ta det lugnt! Självklart kommer era inneliggande beställningar att gå iväg som planerat!

Jag vill redan nu tacka alla våra kunder, blogg-besökare och kompisar i cyberspace för den här tiden! Det har verkligen varit jättekul och jag är säker på att vi kommer att stöta på varandra igen i något annat pyssligt sammanhang. Kanske blir det på bloggen? Min tanke är att, på ett eller annat sätt, fortsätta med den i alla fall. Och man vet aldrig… Drömmen om en ”fysiskt” Scrapmoment-butik i framtiden finns ju fortfarande.

Se nu till att hålla utkik efter våra Scrapmoment kit!

Tjingeling 4 now och TACK mina vänner!

måndag 4 oktober 2010

Månadens gästdesigner är...


Helena är en scrappande, och väldigt begåvad, fotograferande mamma i Nordvästra Skåne som numera mest scrappar för avslappning och för att få utlopp för sin kreativitet. Men då hon började med scrapbooking var det för att hon ville bevara minnen. Och visst gör hon det fortfarande av samma anledning men numera är det anledning nr2. Genom scrapbookingen har Helena fått underbara vänner som hon gärna umgås med på träffar och dylikt.

Vi på Scrapmoment.com skickade Helena ett litet gästdesigner paket och vi väntar med spänning på att få dela med oss av det hon knåpat ihop. Det första hon visar upp är dessa två supersöta namnkort.

Korten är gjorda med hjälp svart cardstock och två stycken Funny journalingkort (kommer i ett kommande dekorations kit). Dom tre dekorationer hon valt att använda är dekorstenar, pompom-band och blå remsor från månadskitet Happy.

Så enkla med ändå så underbart söta! Och medan jag fortfarande har er uppmärksamhet vill jag verkligen rekommendera ett besök på Helenas blogg: Helenas Pysselplace. Där möts ni inte bara av hennes underbara LO:er utan också av en mängd vackra bröllopsfoton som hon tagit. Brudparet på bilderna kan verkligen skatta sig lyckliga över att ha så många underbara bilder från denna så viktiga dag i livet.

Det här var bara det första av Helenas alster. Ni kan alltså se fram emot mer från henne under oktobermånad så se till att hålla utkik här på Scrapmomentbloggen. Vi vill ju inte att ni missar något!

Tjingeling och happy måndag!

fredag 1 oktober 2010

BOO!

Halloween närmar sig och här i Taiwan har man redan börjat dekorera för att fira på ett lite mer amerikanskt sätt. Då jag vet att man i Sverige också har börjar fira på samma sätt har vi satt ihop ett läskigt kit för alla som vill skapa något läskigt. Vi ger er:

Ett kit med underbart läskiga grejer som kommer att göra underverk för era alster. Vad sägs till exempel om:

Ett chipboard slott att dekorera.

Otroligt snygga band och en stor filtspindel.

Underbart läskiga skelettcharms.

En stämpel från Snag'em Stamps med halloween-motiv. (Motiven kan variera.)

Passande blommor och pärlor på tråd.

Detta och mycket mer kan bli ditt! Ta en titt HÄR för fullständigt innehåll i kitet.
Hoppas vi inte skrämt upp er för mycket nu!

BOO!

Vårt nya färgglada månads kit kallar vi...

...och med grejer från det färgglada kitet har vår DT-Lilli gjort det här supersöta kortet.


Månadens puncher är:

Allt detta får du med i månadens kit för endast 99kr exkl. porto.
Visst blir man väl glad!

Du får till exempel en supersöt tejp och två hjärtan,

ett minikort med kuvert, vackra band och brads.

Massor med bling och vackra droppar.

Blommor, gem och journaling ark.

Färgglada knappar och journalingkort.

Underbara grejer till ett väldigt fördelaktigt pris. Detta är vårt sista månadskit med puncher då vi i november kommer att genomföra en hel del stora förändringar i butiken. Men självklart kan ni fram till dess köpa det här kitet utan puncher för endast 38.50kr. ((Med reservation för slutförsäljning.)

För alla er som blivit vana med Lillis underbara skisser... Här kommer den till det söta grattis kortet ovan. Tack Lilli, du skämmer bort oss! I morgon tänker i alla fall jag göra ett kort.
Nej, nu vankas fredasmys här i Taiwan!

Tjingeling och happy helg allihop!