lördag 23 juli 2011

Skepp o'hoj!

Då har han hunnit bli fem år min lille prins. Eller kanske borde jag säga pirat. Här kommer en LO jag gjorde i våras med foto från Halloween 2009.

Med denna underbara kostym vann vår son tävlingen som "Bästa utkläddnad" i sin årsgrupp på skolan. Han förstod det inte riktigt men jag, opartisk som jag är, kunde inte annat än hålla med. :)

Jag var först lite fundersam över vilket papper jag skulle välja till det här fotot... och om jag skulle ta det i färg eller svartvitt. Men då jag bland mina ark fann det här underbara "trä pappret" tog det inte lång stund för mig att komma fram till att jag skulle ha dom båda. Pappret gav mig lite känslan av att bilderna låg uppe på däck på sjörövarskeppet och då passade ju båda två väldigt bra. Jag trodde att jag hade lite detaljbilder på dekorationerna att dela med mig av men jag hittade dom inte just i denna stund. Men jag lovar att lägga in dom så snart jag snubblar över dom bland alla tusen andra foton jag har i min lilla burk.

Tiden går som sagt galet fort! Nu har jag och min lilla familj precis påbörjat vår sista vecka i sommarsverige. Och jag skulle ljuga om jag inte erkände att jag längtar efter att få komma hem och sätta saxen i alla dom underbara foton jag tagit under sommaren här.

Så håll utkik här på bloggen mina vänner, snart kommer det mera!
Men tills dess...

Ta hand om er där ute!
Tjingeling å kram!

måndag 4 juli 2011

En hyvää LO!

Tillbaka på landet... men vilken gång i ordningen vet jag inte riktigt. Vi åker lite fram och tillbaka mellan landet, familjen och vänner. Det är mycket att hinna med när man är hemma och hälsar på. :)

Tänkte att det kanske var dags att dela med mig av ett litet alster igen. Denna gång blir det en LO med foton från min dotters första utlandsresa. Vi tog båten över till.... FINLAND då hon var typ 3mån gammal. Med på resan var även min syster och tillsammans tog vi en liten tripp till ett museum där vi tog några bilder. Bilder som sedan dess bara legat och väntat på att få komma till användning och en dag var det dags.


Det blev en väldigt enkel Lo men jag är otroligt nöjd med resultatet. Tycker att foton, färger och mönsterpappret samspelar så otroligt bra ihop. Kommer absolut att använda denna enkla skiss igen. Och skulle det vara så att ni inspireras av denna LO kan ni väl länka till er blogg eller bildgalleri. Det vore så himla kul att få se vad mer man kan hitta på... inför framtida verk. :)

Nej, nu måste jag nog ta och hoppa i säng , jag misstänker att det kommer att bli en lång dag imorgon... Det finns ju en massa blåbär där ute som bara väntar på att plockas!

Tjingeling å godnatt mina vänner!