torsdag 28 januari 2010

Priset till månadstävlingen denna gång är en...

Handy Clip!

Jag vet inte hur kända dom är i Sverige men om dom inte är det så borde dom vara det! En otroligt roligt produkt jag hittat här i Taiwan. Så här kan dom se ut:


Själva verktyget kan ha lite olika utseende och färg men tekniken är i praktiskt taget den samma. Med hjälp av den här lilla manicken kan man, tro det eller ej, klämma ihop en bunt papper eller cardstock till en bok. Vill man sen lägga till flera sidor i boken så går det. Dra bara bort klämmorna, lägg till papper och återanvänd klämman igen. Hur smidigt som helst! Klämmorna finns i olika storlekar och är oftast silverfärgade men nu har jag hittat Handy Clip-klämmor i en massa olika färger. Så nu blir det ännu roligare att göra böcker! Så här funkar den:
1. Öppna luckan i handtaget fullt ut.

2. Mata in en klämma, med den bredaste sidan först, i det anpassade hålet.3. Stäng luckan.4. Sätt tummen på den vita "knappen".


5. Sätt manickens mynning mot pappersbunden och för "knappen" framåt. Klämman öppnas nu inne i manicken och sluts sedan runt bunten när "knappen" nått sitt främre läge. Klart!

Hur coolt som helst! Och nu kan den bli din! Gå till pågående tävling och läs vad du behöver göra för att få chansen att vinna denna roliga manick tillsammans med 17st klämmor strl. 12mm. Jag planerar ta in Handy Clip samt refillpaket i mitt sortiment framöver så bli inte ledsen om du inte vinner du kan alltid hitta den på Scrapmoment.com.

Här nedan följer en MB som jag gjort där jag använt Handy Clip hoppas ni gillar den!


Sorry att det tog lite tid att presentera månadens vinst! Men nu är den här!
Tjingeling 4 now!

2 kommentarer:

Linda Horn sa...

Åååååh, måste, måste, måste ha!!!! Var är mina papper???? Mina foton???? Nu ska här scrappas ett bidrag!!!

Bimsan sa...

Fått min idag, ska bli så spännande att testa!