måndag 15 februari 2010

Då var det dags för ny månadstävling igen!

I går vad det Alla hjärtans dag och många kärleksförklaringar delades ut världen över. Vår månadstävling, vars deadline gick ut igår, gick även den i kärlekens tecken men då skulle vara en ordlös sådan. Tack alla ni som delade med er av era underbart kärleksfulla LO:er. Vinnare kommer att presenteras här på bloggen den 20:e februari.

Men nu är det dags för vår nya månadstävling!

Jag vet inte om ni sett att vi efterfrågar tips och idéer på hur man kan förvara sina miniböcker? Svaren vi får in kommer väl till hands då månadens tävling handlar om just miniböcker.

Vi skulle vilja att ni gör en minibok där ni delar med er av era inovativa idéer då det gäller journaling. Du har helt fria händer när det gäller teknik och material och bestämmer själv om du vill ha med foton med eller inte. Det är ditt val av "smarta journaling-lösningar" vi är nyfikna på!

Vinnare av denna månadstävling kan se fram emot ett pris som blivit en riktig storsäljare i butiken, våra journalingkort! Det blir en av våra nya askar Miss Sweet, som kommer inom kort, som dimper ner i brevlådan hos den lyckliga vinnaren i slutet av mars.
Deadline för denna månad är 14 mars kl. 23.59. All information om hur du gör för att delta hittar du under tävlingsregler.

Välkommen med ditt bidrag!

1 kommentar:

jeanettew sa...

Tack för en roligt utmaning!

Här kommer länk till min blogg:
http://jeanetteatterlof.blogspot.com/2010/02/utmaning-hos-scrapmomentcom-gora.html

Jeanette