måndag 15 mars 2010

Ny månadstävling för alla er som gillar att utmanas!

Men först...

Denna månad kommer vi inte att behöva vänta till den 20:e för att få reda på vem som vunnit förra tävlingen eftersom det, till min förvåning, bara var en deltagare. (Var det en så tråkig utmaning, eller?) I vilket fall som helst är jag glad att meddela att månadens självklara vinnare är en otroligt kreativ själ nämligen...
Med en underbar minibok, i form av en stjärna med titeln "Lycka för mig", förstår vi utan tvekan vad som är lycka för dig, Jeanette!


När du läst om nästa månads tävling tycker jag att du skall ta en titt på Jeanettes blogg! Där får ni ta del av flera fina sidor och närbilder på detaljer ur hennes vackra minibok.
...
Stort GRATTIS till dig Jeanette! Tack att du delade med dig av din underbara bok som jag är säker på kommer att inspirera många! Glöm nu inte att mejla din postadress till scrapmoment@gmail.com så att vi kan skicka dig din vinst: En ask med 64st Miss Sweet journalingkort.

Tjingeling!

2 kommentarer:

Lillnea sa...

Jag tyckte det var en jätterolig utmaning! Anledningen att jag inte skickade in något bidrag var att jag fått för mig att man hade mars månad på sig (lika förvirrad som vanligt). Nu är snart mitt minialbum klart så jag vill tacka för inspirationen :D

Scrapmoment Hellen sa...

Hej Lillnea! Hemskt ledsen att du inte han skicka in ditt bidrag! Självklart är jag jättenyfiken på att få se resultatet iallafall! Så om du har lust får du jättegärna länka här när du är färdig med din bok. Jag är säker på att det är flera än jag som vill ta sig en titt på den!

Tjingeling å hoppas vi ses i cyberspace!