måndag 12 april 2010

Scrapmoment.com 1år!!!

Ja, må vi leva, ja må vi leva...

Ja idag fyller vi 1år och vi har alla er där ut att tacka för det! Det har varit en otroligt rolig resa och nu fortsätter den och vi ser gärna att ni fortsätter att följa med. Under året som gått har det hänt massor... Vi startade inte bara butiken utan där utökade vi efter en tid med punchermånadskit, där efter blogg, sen Facebook... för att bara nämna några händelser...
Och nu är det kalas!
Vi firar i butiken med 50% på utvalda produkter! Blog candy här på bloggen och utlottning av fin fina grejer till våra följare både på blogg och Facebook under resten av april månad.
...
Men vi börjar med att ge er en present, nämligen en av vår DT Linda:s supersmart ide'er. Här har Linda skapat egna blommor i lager från ut stansade små blommor, Retroblomma S från månadskittet MIKI & friends, och cirklar i olika storlekar. Blommorna monterades med små 3D kuddar för att sedan dekoreras i mitten med små blingstenar och pärlor. Ett perfekt pyssel då man inte vill dra fram för mycket saker och ett fantastiskt sätt att utnyttja spillbitar som annars skulle ha åkt ner i pappers återvinningen.
Dom färdiga blommorna satte Linda sedan fast på ett tomt bling ark med små glue dots.
Nu finns dom underbara blommorna lätt tillhands när hon skapar. Linda funderar även på att kanske ge bort ett ark blommor till en scrapintresserad vän som gåva. Ingen dum ide'! Jag säger bara... Lyckos den som får dom!!!

1000-tack Linda att du dela med dig av din smarta ide'!
Tjingeling, strax blir det blog candy!!!

3 kommentarer:

Hegu sa...

STORT GRATTIS på 1-årsdagen!! Hipp hipp hurra hurra hurra!!!!:))


Vilken jättesmart idé med de små blommorna och vad fint det blev med alla samlade på ett ark!:) Verkligen inspirerande...

Kram
Helen

Gurkiss Scrappande sa...

STORT GRATTIS på 1årsdagen :)

Jätte fina dekos Linda gjort.

Kram Gurkiss

Ellis sa...

Stort grattis på 1-års dagen, gillar din butik jättemycket och är mycket nöjd med de saker jag har köpt! =)
Superfina bommor som Linda har gjort!
Kramar