söndag 9 maj 2010

Extra! Extra! Read all about it!

Här kommer äntligen en liten beskrivning för användning av det "klistermärke" som jag flaggade för tidigare i veckan. Egentligen är det nog dumt att kalla det för klistermärke... Det är ju mycket mer än så. Jag tror jag kallar det för MIKI Skrapkort istället! I vilket fall som helst så finns det i 4 olika motiv... än så länge! För att se alla fyra kan ni klicka HÄR, då ni läst färdigt beskrivningen.

Jag valde att använda motivet "MIKI Skrap Sitter" för att visa er hur det funkar.

Jag påbörjade ett kort för att sedan fästa MIKI skrapkortet på det. Sedan skrev jag ner ett litet hemligt meddelande i den vita rutan.

Jag tog sen fram det formanpassade "grå skrap-klistermärket" som kommer med i förpackningen...

... öppnade det försiktigt och fäste det sedan rakt över min text och kortet var färdigt!

Då såg det ut så här!
Meningen är sedan att den som får kortet skall skrapa fram ditt hemliga meddelande. Precis som en skraplott! (Jag valde att fästa en Made for You charm i blomman istället för att använda en peng.) Det funkar hur bra som helst då det grå "skrap-skiktet" är fäst på en självhäftande plastfilm som helt skyddar din text från att skrapas sönder.


Ta daaaa! Jag tycker att Skrapkorten är supersöta och att det är en otroligt kul ide'! Perfekt för mig som älskar att överraska mina nära och kära.
Just nu finns korten bara i begränsad upplaga i butiken men jag hoppas kunna få in fler inom den närmsta framtiden.
Ja, då återstår det bara för mig att säga tack för titten den här gången och Happy Mothers Day till alla mammor därute. (Jag vet att det inte är det i Sverige men här i Taiwan är det idag. Så välkomna att fira med mig och några andra miljoner mammor!)
Tjingeling och (snart) godnatt!!!

4 kommentarer:

Morfen sa...

Vilken jättekul grej! :D

Maritha / Dilorf sa...

Grymt häftigt!!

Andy sa...

Me like!!

Cina99 sa...

Men du vilken kul idé!!!