fredag 28 maj 2010

Snart är det morsdag... igen!

Här på Taiwan firar man morsdag några veckor före Sverige, och eftersom vi tagit seden "dit vi kommit" firar vi då också! Förra året kom min son hem från skolan med denna underbara kopp, inköpt från IKEA, som han dekorerat med en massa bling. Det tog mig ett år att fota honom med den och nu är det gjort. Resultatet blev denna LO.

Jag blir alltid lika glad när jag använder den här koppen.


Jag älskar det här korsordspappret och är hemskt ledsen att mitt lilla lager börjar ta slut. Här har jag skrivit "mothers day" med några stickers som jag sen la lite lack på.

Ett vitt happy från Fat Foam var ett självklart val!

4:n är en chipboard som jag täckte jag med en massa små röda Microbeads. Sen använde jag självklart mina små pärlor på blommorna. Jag vet att det är tomt just på den hyllan i butiken men jag söker med ljus och lykta efter en ny leverantör på det området!
Det samma gäller tyvärr blinghyllan. Jag vet att det är en av våra kunders favoriter och hoppas snart kunna fylla på igen. Så håll ut!

Och nu något helt annat!


Det har redan ramlat in en hel del bidrag till vår pågående tävling här på bloggen och då jag inte vill att någon skall missa den påminner jag om den här och nu: Månadstävling!


Tjingeling och ha en trevlig och kreativ helg nu allihop!!!

1 kommentar:

Päivi sa...

Åh! Gillar verkligen färgerna i denna LO!!! Snyggt!

Hälsningar från norra Sverige!