söndag 2 maj 2010

Vi har en vinnare av vår Blog Candy!

För att allt skulle gå rätt till kallade jag in ordningsmakten att hjälpa mig med dragningen av vår blogcandy. Konstapel Dexter tog sitt arbete på största allvar! Efter att jag skrivit ner antalet detagare i uttlottningen, på små lappar, la jag dom i vår svarta lotterihatt och där blandade polisen runt dom... galet mycket! När han var nöjd med omrörningen stoppade han ner handen och drog upp en vinnare, nämligen nummer:

Vi på Scrapmoment.com gratulerar Sophie Holmsund som är den lyckliga vinnaren av vår 1års blogcandy!!! Vill ni veta mer om Sophie? Titta då in på hennes blogg Min vrå.

Sophie, om du är snäll och meja ditt namn och adress till scrapmoment@gmail.com så ska vi se till att du får din candy så snart som möjligt.

Presentationen av vår blogcandy-vinnare avslutar firandet av vårt första år som webbutik. Vi tackar alla kunder, gamla som nya, och ser fram emot ett nytt kreativt år tillsammans.

Tjingeling och happy söndag!

5 kommentarer:

Elinor sa...

Hur blir man DT-medlem hos Dig? Är så jättesugen på att få bidra med mina alster :)

Gurkiss Scrappande sa...

STORT GRATTIS Sophie

Kram Gurkiss

Scrapmoment Hellen sa...

Elinor!
Kul att du vill dela med dig av dina alster!!! Självklart kan du mejla ett eller annat till scrapmoment@gmail.com så lägger jag ut ett här. Annars är du och alla andra mer än välkommen att dela med er genom vårt Facebook grupp Friends of Scrapmoment.com. Genväg:http://www.facebook.com/group.php?gid=102916179745646

Väntar med spänning på att få se vad du hittat på!

Kram Hellen

Sophie sa...

Sååååå roligt att jag vann!! Kunde inte ha fått en bättre födelsedagspresent!!
TACK så mycket!

Ellis sa...

Grattis till vinsten! =)