torsdag 3 juni 2010

Nu har ni fått vänta länge nog!

Månadens otroligt tallangfulla gästdesigner är:
Anneli, eller som hon kallar sig i cybervärlden, Cropkakan, delar på sin blogg med sig av dom fantastiskt fina alster hon gjort. Själv är jag helt förälskad i hennes kort! Om det gick skulle jag önska mig hennes "förmåga att färglägga stämplade motiv" i födelsedagspresent då jag fyller år i nästa vecka. :o) Hur jag än försöker kan jag aldrig få till det lika fint som hon, därför har jag heller inte visat upp några sånna alster från mig själv! Anneli berättar att hon målat och ritat sen den dagen då hon kunde grabba en penna. Klippa och klistra har också alltid varit en stor del av hennes liv men det var först i slutet på 2008 som hon började med denna underbara hobby som så många av oss delar. Hon började då med att göra julkort men fastnade sedan ganska snabbt även för scrapbooking. Då hon alltid älskat pappersprylar, fotografering och konstnärsmaterial var det den perfekta hobbyn för henne.

För Anneli är skapandet ett sätt att tömma huvudet på tankar och ladda batterierna, och här har hon laddat batterierna ordentligt!
Här ett otroligt vackert romantiskt kort från Anneli.

En vacker ros satt på en Crown flower är en dekoration som drar uppmärksamheten till sig.

Precis som en vackert dekorerad nål.

Närbild på Annelis otroligt fina färgläggning som jag är så avundsjuk på.

Tack snälla Anneli för att du inspirerar oss! Vi ser nu fram emot att får se mer från dig här på bloggen under junimånad.
...
Kanske jag borde ta min lilla stämpel-låda under armen och sätta mig i scraprummet...
Välkomna tillbaka anytime!

4 kommentarer:

Anneli sa...

Jag är så glad och känner mig hedrad över att ha fått chansen att vara Gäst DT här på Scrapmoment.Tack Hellen

Kram Anneli

Gunnies Pysselhörna sa...

Grattis till ditt uppdrag, det blir säkert många fina alster.
Lycka till!
Kram Gunnieeeeeeeeeeee

Yvonne sa...

Jag säger stort GRATTIS till er som fått Anneli som gäst DT. Hon är som ni också säger helt otroligt duktig och jag är såå glad att jag lärt känna henne och att hon fått mig att börja göra kort. Jag har ju också sett hennes underbara tavlor i olja i verkligheten och har själv några ljuvligt underbara indianer på väggarna.
GRATTIS också till Anneli så klart.
Kramar//Y

Eva J sa...

Grattis till eran gäst dt, håller med er att hon är fantastiskt duktig. Kortet är underbart och dessa små detaljer, kanonsnyggt!
Kram Eva