onsdag 28 juli 2010

Sommaren går så galet fort nu för tiden!

Om några dagar är det ju redan augusti! Men innan vi byter månad vill vi förstås hinna tacka vår så otroligt begåvade gästdesigner Helene som skapad denna underbara födelsedags LO i vitt, rosa och rött!
Förutom det fantastiskt fina fotot har Helene använt sig av ett gulligt jordgubbsband, söta paljetter, en nyckel (nyhet i aug), snigel och orden: Happy och Birthday i Thin foam som dekorationer på sin LO. Bildens journaling ramas in av en vacker liten silverram som är gjord av plast, och endast väger 4g, vilket gör den perfekt för LO, kort och annat. Självklart hittar ni alla dom här grejerna i vår butik Scrapmoment.com!

1000-tack Helene att du tog dig tid att vara gästdesigner hos oss under julimånad. Jag är säker på att du här inspirerat många med dina alster och att du kommer att fortsätta att göra det på din blogg och i alla andra forum som du är aktiv i.

Nästa månad har vi äran att presentera Pippin som vår gästdesigner. Pippin vann vår majutmaning där hon som vinnaren erbjöds platsen som augustis gästdesigner. Hon antog den och ni ska få se vilka fantastiskt fina grejer hon har hittat på!!!

Tjingeling 4 now och välkomna åter anytime!

Inga kommentarer: