tisdag 24 augusti 2010

Lite inspiration...

...till månadens tävling där det gäller att göra ett kort med ett eller flera hus djur på. Här ett kort med fyra djur men där det är kaninen och hunden som representerar "husdjuren".


Kortet fick min son, från min syster, på sin fyra årsdag. (Det är ju galet vad fort tiden går !!!) Till det har hon använt ett av höstens nyheter i butiken; journalingark, detta är med Happy Go Lucky figurerna på. Happy Go Lucky Kaninen har hon klippt ut från ett av våra underbara journalingkort. Sen har hon använt utstansade pratbubblor till att göra ballongerna. Ordet Birthday är ett lackat Foam ord som finns i butiken i två tjocklekar. Och det underbara bandet med stjärnor kommer ni att hitta bland våra nyheter i butiken från och med nästa vecka.

På den söta kaninen har min syster satt Googly eyes vilket gör att kaninen sticker ut lite mer och blir huvudkaraktär på kortetet. Tack kära syster för det underbara kortet!!! Jag kan berätta att Dexter, aka Mr D, älskar det! Han tar ofta ner det från sin hylla och skakar om ögonen på kaninen för att sen skratta då den skelögt tittar tillbaka på honom. :o)

Nu väntar vi på att få se flera kort! Utmaningen är enkel! Ett kort med ett eller flera husdjur på. Klicka bara HÄR så får ni all info. ni behöver.

Tjingeling 4 now!

1 kommentar:

Ellis sa...

Vilket underbart kort! =)
Kram