söndag 15 augusti 2010

Vov vov, pip eller majau?

Min älskade dotter Mildred önskar sig mer än allt annat just nu ett gulligt, och gärna mjukt, husdjur. Men då vi reser ganska mycket har min man och jag bestämt att vi får nöja oss med fiskar än så länge. Det är inte alls samma sak men i ett försök i att göra det hela lite roligare har vi både en dykare, slott och en sjöjungfru som simmar omkring i akvariet.

Någon som har ett mjukt och gulligt husdjur, närmare bestämt en hund, är Pippin- månadens så otroligt talangfulla gästdesigner. Det är med hennes vackra kort som jag hoppas kunna inspirera er då det gäller att skapa ett bidrag till vår nya månadstävling.

Som ni kanske förstår är det våra två- och fyrbenta vänner som utmaningen gäller den här gången. Pippin, som själv har en hund av den här rasen, inspirerar här med ett kort som hon gav till sin svärmor på hennes födelsedag.

Till sitt färgstarka kort har Pippin använt sig av några av höstens härliga nyheter.
Den nya "pärlor på nål/blomma", banddekorationen och dom rosa och vita pärlorna är några exempel. Trädekos och pärlor på tråd har vi ju haft sen tidigare. Men en glad höstnyhet är att det vackra rosa bandet med stjärnor, som tidigare endast funnits med i vår bandmix, från och med i höst kan köpas per yard också. Bandet finns i flera färger.

Denna månad är det alltså kort som gäller och utmaningen är enkel: Skapa ett kort där ett eller flera husdjur är i fokus. Deadline för tävlingen är kl. 23,59 den 14:september. Och vad vinner man då? Band, band och åter band. Vinst denna månad är ett jumbopaket med 50st härligt färgstarka band, både enfärgade och mönstrade. Vinner du denna månad kommer du alltså inte behöva köpa band på riktigt riktigt länge! :o)

Har ni missat förra månadens tävlingsbidrag, då det gällde att skapa en LO i svartvitt, kan jag tipsa er om att klicka HÄR för att ta en titt. Stort tack till alla er som deltog i förra månadens tävling! Vi fick in ett gäng urfina LO:er som jag är säker på kommer att inspirera många!

Nu ser vi fram emot att få se vad ni hittar på! Välkommen med ditt bidrag!!!

Bää bää muu!... Nej jag menar; Tjingeling 4 now allihop! :o)

6 kommentarer:

Helena sa...

http://helenascrappar.blogspot.com/2010/08/scrapmomentcom-september.html

Tanja sa...

Hej! Mitt bidrag denna månad, "Funny Cat" :)

http://personligpragel.blogspot.com/2010/09/funny-cat-augusti-september-bidrag.html

Tanja sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Rebecka sa...

här är mitt bidrag :)
http://rebeckascrappar.blogg.se/2010/september/vovve-kort.html#comment

Rosemarie sa...

Här komer mitt bidrag. Det blev ett kort med små kaniner.

http://grobosch.spaces.live.com/blog/cns!52B1573C7D99CA1!1853.entry

Elina sa...

Här är mitt bidrag: http://elinasblandning.blogspot.com/2010/09/scrapmoment.html