lördag 25 september 2010

Dag 5 av 7!

Och vår DT-Helen, som är inne på slutspurten av vår DT-Martaton, gör oss självklart inte besvikna! Se bara vilken underbart rosa LO hon ger oss denna lördag i september.

Tur för oss att lilla Siri sover med foten utanför sängen annars skulle ju Helen inte ha fått till den här supersöta LO:en med ett sött band som inte kunde vara mer passande.

Helen har på sin LO gått loss med symaskinen och tillsammans med ett av dom vita arken från månadskitet Ut i skogen och den lilla grisen, som hon klippt ut från ett Happy Go Lucky journalingkort, har hon som vanligt lyckats otroligt bra.

LO:en är dekorerad med en massa härliga saker från butiken. Den söta jordgubben, Grape Twin och Foam-ordet kan du hitta där redan nu. Men är du intresserad av elefanten får du vänta tills oktober.

Helens tema under vårt DT-Maraton är ju journalingkort. Och här har hon använt några av mina absolut favoriter: Happy Go Lucky. Korten hålls på plats med en silverfärgad pappersklämma och i det högra hörnet skymtar en söt liten kyckling som i butiken finns i 3 olika färger.

1000-tack Helen för din igen så underbara LO. Det kan inte finnas någon som inte inspirerats av alla dina superbra idéer då det gäller att använda våra fantastiska journalingkort. Och för alla er som sitter med en ask eller funderar på att beställa en kan vi verkligen rekommendera er att titta in imorgon. Då kommer Helen nämligen att dela med sig av en idé som jag tror att många kommer att vilja ta efter.

Tjingeling och hoppas ni har en happy lördag allihop!!!

1 kommentar:

Sussie sa...

Vilken söt layout!