torsdag 23 september 2010

Go, go, gooooo!

Vår fantastiskt underbara DT-Helen delar idag med sig av en helt fantastiskt underbart LO. Den är gjord i milda pastellfärger, något som Helen oftast inte scrappar i, men att hon själv blev jättenöjd med resultatet kan jag verkligen förstå. I just love this one!!!

Till LO:en har Helen använt sig av våra underbara Happy Go Lucky journalingkort, några jumbopärlor och söta pärlemorhjärtan. Det rosa bandet hittar ni självklart också i butiken.
Visst är det väl underbar!

Som ni kanske märkt har Helen ett litet tema på gång då det gäller hennes bidrag till vår DT-Maraton. Jag kan avslöja att hon till alla sina Maratonalster använt sig av våra journalingkort på ett eller annat sätt. Så under dom kommande dagarna kommer ni att få se ännu fler underbara användningsområden av just dom. Jag vet inte hur jag skall hinna med att skapa med all den inspiration som Helen delar med sig av! Det blir allt till att skriva upp i min lilla skissbok och jag vill absolut inte glömma bort den här underbara LO:en! Här skall scrapliftas så det står härliga till. Jag ser oändliga möjligheter med just denna: Journalingkorten Nature till skogsbilderna från i somras, journalingkorten Cute till Dexter och hans kompisar, journalingkorten MIKI till bilder med Mildred med hennes kompisar... Jag ni hör ju själva! Nej, nu måste jag hämta min lilla bok!

Tjingeling och happy torsdag allihop!

1 kommentar:

Ellis sa...

Underbar LO! =)
Kram