måndag 13 september 2010

Och där går hon i måååål!

DT-Linda blir nu den andra som nu slutfört sina 7 dagar under vårt DT-Maraton här på Scrapmoment-bloggen. Och som alltid har hon gjort det med en otrolig glans. Kolla bara den här snygga LO med foto från julen 2007.

En enkel och snygg LO som bevarar minnet av en av många återkommande händelse under juletid. Vi tackar vår fantastiskt talangfulla kreatör för dessa 7 dagar. Vi vet att hennes alster alltid inspirerar många och att dom kommer att fortsätta att gör det... länge. Hon har verkligen en egen stil som vi gillar skarpt. På sin LO har hon bl.a. använt en av dekorationerna från månadskitet Ut i skogen så här:

En liten trä-tag kikar fram under titeln.

Här har Linda stuckit en vackert dekorerad nål genom en rosett som sen vidare dekorerats med ett sött litet dinglande hjärta. En vacker liten dekoration som i alla fall jag kommer att lägga på minnet.

Det är grejer som den här LO som gör att vi gillar Linda så galet mycket. Hon överraskar ständigt och det är ju det vi vill; överraskas, glädjas och inspireras över alla dom fantastiskt fina grejer hon gör. TACK LINDA!

I morgon är vi otroligt glada att få presentera vår lite mer anonyma DT-medlem. En kreativ själ som länge delat med sig men inte velat ha någon kred. Men nu skall det bli ändring på det. Välkomna imorgon så får nu veta vem denne otroligt begåvade person är.

Tjingeling så länge och ha en fortsatt happy måndag!

3 kommentarer:

Hegu sa...

Linda har visat fantastiskt fina och läckra saker denna vecka! Tusen tack för all inspiration du ger Linda!!:) Min favorit blev det lilla höstalbumet...sååå läckert i alla fina höstfärger...

Kram
Helen

P.S. Jag ser fram emot morgondagen då den "hemlige" designern som ska presenteras...:)

Miss Cutiepie sa...

Underbart söta Hellen, vilken ego boost så här på kvällen! :D ♥
Du är för underbar, tack för alla söta ord! Ska bli spännande att se vad som bjuds på imorgon, längtar!

Ellis sa...

Jättefin LO, gillar detaljerna!
Kram