måndag 27 september 2010

Och där går vår sista DT-are i mål!

Och vi tackar vår DT-Helen för alla dom fantastiska alster hon gjort med våra underbara journalingkort. Hon lämnar vårt DT-Maraton med ett otroligt smart litet användningsområde för våra journalingaskar då du använt upp alla kort. :)

En supersöt Nature-journalingask blir...

... förvaring för ett litet minialbum. Helen skar till passande cardstock och bigade det som ett "dragspel". Därefter dekorerade hon med små fotografier och små ord som påminner henne om hösten 2009.
Orden hittade hon HÄR! För att orden skulle passa hennes lilla minialbum fick Helen först förminskade dom lite innan hon skrev ut dom.

Ett litet hjärta fick pryda albumets framsida. Sist dekorerade hon den lilla asken med ett band och lite bling... det behövs inte så mycket för den är ju så fin i sig själv.

Vi tackar vår så otroligt påhittiga Helen för hennes varv under vårt DT-Maraton. Med detta bidrag korsar Helen mållinjen för vårt DT-Maraton och vi hoppas verkligen att ni blivit inspirerade av alla våra alster och idéer. Välkomna att dela med er i vår Facebook grupp Friends of Scrapmoment.com om ni inspirerats av något ni sett på bloggen. Det är också där våra kunder postar sina alster gjorda med grejer från vår butik som inspiration till alla kreativa själar där ute. Och från och med idag hittar ni "Helens affirmationer" som vi lovade er igår längst ner på bloggen. Håll till godo och belive them!!!

Nej, nu måste jag ta tag i nästa månadskit! Jag kan berätta att det denna månad kommer ett kit man inte kan låta bli att bli glad av!

Tjingeling och happy tisdag!

1 kommentar:

Ellis sa...

Vad fint att göra ett minialbum i en av de söta askarna! =)
Kramar