onsdag 1 september 2010

Septembeeeeer!!!

Då har hösten kommit på riktigt! Och idag är det ju den 1:a september och ny månad innebär nytt punchermånadskit. Så här kommer höstens första. Följ med oss:


Puncher denna gång är ett löv som speciellt kommer att göra underverk då ni skall göra höstkort och LO:er.

Punchern kommer inte bara med en massa härliga dekorationer och band utan denna gång får du även 2st chipboard covers med 10 papper så att du kan göra din egen minibok. Och till den och till dina andra alster kommer du säkert att behöva:

Brads, gem och mönstertejp.

Underbara band, knappar och silverfärgade pappersklämmor.

2 små vänner, fler brads och öljetter.

Blommor och Nature journalingkort.

Söt gunghäst och självhäftande trä-tags.

Detta månadskit kostar endast 99kr (exkl. porto) och finns som vanligt endast i begränsad upplaga. Har du redan månadens puncher? Då har vi en glad nyhet! Från och med i höst kan ni beställa ett månadskit utan puncher. För fullständigt innehåll i månadens kit klicka HÄR. Priset för enbart dekorationerna är endast 38,50kr! (exkl. porto.)

När du sen fått hem ditt paket och satt ihop ditt alster får du gärna dela med dig av det du gör med våra produkter i vår Facebook grupp Friends f Scrapmoment.com. Det är alltid lika inspirerande att se hur andra använder samma dekorationer som en själv.

Några som alltid visar hur dom använt saker från butiken är ju vårt Design Team. Och denna månad kommer ni att få se massor från oss. Idag går nämligen vårt DT-Maraton av stapeln. Varje dag under september kommer en av våra DT-medlemmar att dela med sig av ett nytt alster gjort med saker från butiken. Först ut i 7 dagar är det jag som kommer att dela med mig och jag hoppas ni kommer att gilla det ni ser! Välkomna tillbaka senare i eftermiddag för det första alstret i vår DT-Martaton!

Tjingeling 4 now!

Inga kommentarer: