torsdag 4 februari 2010

En liten fråga...

Det är ju väldigt många som gör Mini-böcker ser jag när jag är ute på mina dagliga rundor i cyber space. Eftersom jag än så länge bara har gjort några få har jag inget problem med att ha dom på skrivbordet eller i bokhyllan. Men nu undrar jag: Hur förvarar ni, som har väldigt många, era mini-böcker? Jag tycker att det är lite svårt då jag helst inte vill ställa dom för tätt eller lägga dom på varandra eftersom jag ofta använder mig av "3D-effekter" i mina. Kanske är en helkorkad fråga men jag ställer den ändå. ;o) Alla tips och tankar är välkommna!

Tjingeling 4 now och godnatt!

4 kommentarer:

Gurkiss Scrappande sa...

Hoppas du får många bra svar, jag har ingen aning. Jag har inte heller gjort så många ännu så mina står också i hyllan än så länge. Jag har funderat på precis samma sak. Absolut ingen dum fråga.

Man kanske borde skicka ut frågan i ett forum !?

Kram Gurkiss

Miss Cutiepie sa...

I ett scrapbook album i plastfickor, eller i en pappers samlare från IKEA funkar också bra. Men har man mycket fina dekorationer på utsidan tycker jag plastfickor funkar bäst. Går ju självklart lika bra i en vanlig pärm (i plastfickor då också)

Hegu sa...

Om jag hade haft lite bättre med plats så skulle jag ha haft ett stort fat/skål att ha mina minialbum liggandes i. Jag vill gärn ha mina minialbum framme så att "folk" kan titta i dem. Just nu har jag några stående i mitt fönster i pysselrummet och några hängandes på krokar på väggen. Dessutom har jag en låda fylld med minialmum som inte finns framme.

Kram
Helen

Scrapmoment Hellen sa...

Tack för tipsen tjejer! Håller med dig Helen, visst skulle det vara underbart med ett stort fat på bordet. Perfekt substitut till en "Coffee table book"!

Kram

//H