fredag 19 mars 2010

Mera inspiration!

Här delar vår DT-Helen med sig av sin supersöta ask som ett inspirationsbidrag till månadens tävling. Där gäller det att skapa något som man kan förvara godis i och det har Helen självklart lyckats storartat med! Asken Helen altrat ingår i månadskittet Funny bunny.

Äggen som Helen använt sig så flitigt av är utstansade med månadens puncher: pratbubblan. Här han hon bara klippt av den lilla "trekanten" som förvandlar ovalen till en pratbubbla. Det gula bandet, blomman, rosetten och dom gröna bladen kommer även dom från månadskittet.

Vill du också vara med och få chansen att vinna 8st ark med super fina stickers? Titta då in under pågående tävling där får du alla detaljer om vad som gäller.

I början av månaden visade jag den ask jag altrat och i måndags den ask som DT-Linda gjort. Ta en titt på dom om du inte redan sett dom så får du se hur olika det kan bli fast vi alla utgått från samma ask!

Tack Helen för ditt alltid så inspirerande bidrag! Hoppas nu att du och alla ni andra får en hejdundarande kreativ helg!

Tjingeling 4 now!

1 kommentar:

Miss Cutiepie sa...

Vad påskigt och gulligt, verkligen kul att se hur olika alla våra "ägg" blev, inspiration i massor!