fredag 5 mars 2010

Vi på Scrapmoment.com är otroligt glada över att få presentera vår nya fasta DT-medlem

Linda som ni säkert känner igen om jag kallar henne Miss Cutiepie, vilket är namnet hon använder i cyberspace, är en otroligt talangful tjej och en otroligt produktiv kreatör. (Namnet Miss Cutiepie kommer från den tid då hon designade kläder för Sims 2.) När hon inte jobbar, leker med Photo Shop eller springer efter sin lille son älskar hon att slappna av med scrapbooking... Här en underbar LO med grejer från butiken, en del från månadens kit Funny bunny.


...och kortmakeri.
På Lindas blogg kan man ständigt se nya grejer som hon knåpa ihop, där kan du även ladda ner dom superfina freebies som hon så generöst delar med sig av.

Vi på Scarpamoment.com är jätteglada att Linda vill joina vårt team. Sen att hon säger att hon är otroligt förväntansfull över att få skapa med oss och att hon redan är kär i Scrapmoment.com's sortiment gör det hela bara ännu roligare!

Tittar du runt på Lindas blog så kan du redan nu hitta en del underbara alster hon gjort tidigare med Scrapmoment produkter, innan hon blev med i vårt team. :o)
Och du... När du ändå är på jakt efter inspiration titta då även in hos vår andra superduktiga DT-medlem Helen så får du ännu mer av den varan!

Tjingeling 4 now och ha en hejdundrande helg!

1 kommentar:

La Vikinga sa...

Kul med Miss Cutiepie!!

Välkommen säger vi tittare som hoppas bli mer inspirerade!

La Vikinga