tisdag 18 maj 2010

Vår otroligt kreativa gästdesigner inspirerar igen.

Här en underbar LO gjord av månadens gästdesigner Anna. Varning! Den kommer att göra dig galet sugen på sommar och tårta.

Pärlemohjärtan, stjärnband och ögonen på det lilla monstret hittar ni i butiken.

För Anna, aka Morfen, har scrapbooking blivit en viktig del i hennes liv där skapande ger utlopp för hennes kreativitet. Då hon har alltid älskat papper, pennor, skrivböcker och söta små saker var det kärlek vid första ögonkastet då hon fann scrapbooking. Det är också genom den som Anna har, som många av oss andra, träffat och lärt känna ett gäng go'a och kreativa människor. Några av dom har t.o.m. blivit riktigt nära vänner. Jag kan bara hålla med Anna! Scrapbooking är ett fantastiskt bra sätt att få nya vänner och med internets hjälp kan man ju hitta vänner över hela världen och bara det är ju hur fantastiskt som helst.

Tack Anna för din superfina LO. Tårtan ser ju hur smarrig ut som helst! Om det inte är en familjehemlighet får du hemskt gärna dela med dig av receptet! :o) Ser nu verkligen fram emot att komma till Sverige i sommar och äta en jordgubbstårta med riktigt god grädde. Taiwans är inte alls lika god som den vi har i Sverige! (Tycker jag iallafall!)

Tjingeling 4 now y'all!

1 kommentar:

A'laEmmeli sa...

Ja, jag kan enbart hålla med - Anna är en stor inspiratör med en superhärlig stil! Så jätteläcker och smaskig layout på alla sätt och roliga och lite udda detaljer! ♥