torsdag 20 maj 2010

Och vinnare av månadens tävling är...

TANJA SVENSSON
Förra månaden var det alster med någon sorts nedräkning på som gällde. Detta lyckades bl.a. Tanja med. Hon bidrog med denna fyndiga nedräkning som fick mig att dra på smile-banden.

Juryns motivering lyder:
Med skräckblandad förtjusning och glimten i ögat delar Tanja med sig av sin detaljrika LO där hon som ser framåt och bakåt men samtidigt befinner sig i nuet.
Tack Tanja för din härliga LO! Glöm nu inte att höra av dig till scrapmoment@gmail.com. Vi behöver ju din adress så att vi kan skicka dig ditt hemliga paket med grejer från butiken värda 150kr.
Stort tack till alla tjejer som delade med sig av sina fina nedräkningar. Ni har väl inte missat att vi har en annan nedräkning på G? Deadline:en till vår nya månadstävlingen kommer ständigt närmare! Klicka HÄR så får ni all info ni behöver. Glöm sen inte att titta ni i imorgon igen för då kommer vi att avslöja priset till vår pågående tävling. Välkomna tillbax imorgon alltså!
Tjingeling 4 now!

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis Tanja!!! Hihi vilken rolig LO! Fast du fick mig att böra tänka på att jag inte har så många år kvar själv till....jag är ju 36år...

/L