fredag 21 maj 2010

Vill du bli gästdesigner?

Det här supersnygga kortet har vår så otroligt inspirerande DT Linda gjort för oss.

Här ett exempel på vad man kan använda våra fantastiska fina journalingkort till.

Varje månad delar Linda, vår DT Helen och en gästdesigner med sig av dom fantastiska alster dom skapar med grejer från butiken och nu har chansen kommit till dig! Till vår tävling denna månad gäller det att skapa ett student- eller examenskort av något slag. Att ta studenten och examen är ju något alldeles speciellt och därför har vi också en alldeles speciell vinst denna månad.

Vinnaren kommer inte bara få hem ett hemligt paket utan erbjuds även här platsen som gästdesigner under augustimånad. Detta innebär att om vinnaren tackar ja till erbjudandet kommer vi att skicka med ett litet paket med produkter från butiken som vi vill att vinnaren använder på minst 3 alster. Dessa kommer vi sen att visa upp här på bloggen under augusti med en presentation av vinnaren som månadens gästdesigner. Vinnaren också självklart att få en fast länk här på sidan till sin blogg/bildgalleri tillsammans med våra andra gästdesigners.
Låter det inspirerande? Välkommen då att klicka HÄR för all information ang. tävlingen.
Tjingeling och trevlig helg!

1 kommentar:

Tanja sa...

Åh, vad det hade varit kul att få vara gästdesigner! Men chansen att vinna 2 månader på raken är väl nästan obefintlig... Kanske testar ändå.
Tanja