onsdag 16 juni 2010

En dag försenat men nu är den här!

Vår nya månadstävling!
Som ni säkert redan vet presenterar vi varje månad ett månadskit där du, förutom en massa härliga tillbehör för ditt skapande, får med en eller flera punchar från EK Success. Denna månad vill vi att ni visar vad ni använder era punchar till. Det gäller att skapa små figurer, motiv eller annat gjort enbart av utstansade papperbitar. Dessa kan självklart vara monterade på annat alster men då ser vi gärna att det finns en närbild på det utstansade motivet eftersom det är det som tävlingen avser. Som exempel visar jag en liten söting jag gjort med hjälp av 4st olika punchar.
Nu är det upp till er att visa vad ni kan. Fler exempel på figurer kommer självklart under tävlingens gång men vi ser fram emot att få se vad ni hittar på. Deadline för tävlingen är kl. 23,59 den 14:juli. Vinst denna månad blir några av höstens kommande nyheter. Vinnaren kan inte bara se fram emot roliga, snygga och fina charms utan jag kan redan nu avslöja att jag har ett gäng nya, helt underbara, band som bara väntar på att få komma upp på hyllorna.

Förra månaden fick vi in otroligt många fina student- och examneskort. Nu gäller det bara för oss att utse den vinnare som, förutom kommer att få hem ett hemligtpris, även erbjuds platsen som augustis gästdesigner. Vinnaren kommer att presenteras här på bloggen den 20:e juni. Stort tack till alla er som delade mer er av era fin fina alster. Vill ni se alla bidragen till förra månaden råder jag er att ta en titt HÄR!

Som jag flaggat för tidigare stänger vi idag butiken för sommaren! (Men var inte oroliga med bloggen kommer vi att jobba på som vanligt!) Om ni inte varit inne och tagit för er av våra godsaker för sommaren kanske ni borde ta en titt nu. Ni vill väl inte missat att vi har 15% rabatt på alla våra bevingade vänner?

Tjingeling och happy onsdag!

5 kommentarer:

muhren sa...

Hej hej!

Här kommer mitt bidrag!

Jag älskar att leka med punchar och dies!

http://muhrenssida.com/?p=571

Kram Linda

johanna sa...

och här är mitt bidrag :D
http://pojjos.blogg.se/2010/june/trevlig-midsommar.html

Mvh Johanna

Anonym sa...

Hej!
Här kommer mitt bidrag till juli månadads tävling.
humlemor
http://humlemor.bloggplatsen.se

Katarina sa...

Hej!
Här är mitt bidrag. Kul att prova nåt nytt!
http://enlitenpysselbit.blogspot.com/2010/07/en-liten-fagel-viskade-i-mitt-ora-att.html

Eva-Mari Karlsson sa...

Hej
Hoppas mitt inlägg kommer med denna gången till månadens tävling.
Kram
Eva-Mari

http://humlemor.bloggplatsen.se