onsdag 9 juni 2010

I morgon börjar det nya livet!

Då fyller jag nämligen 40 år. Kan knappt fatta att tiden gått så galet fort! När hände det här?N är jag var ung var ju 40åringa gamla men det är ju inte jag! Jag tar tillbaka alla tankar från den tiden om 40-åringar som "trodde sig" och betedde sig "ungt"... VI ÄR UNGA! Ni hade helt rätt! Själv känner jag mig inte en dag över 25, så imorron skall jag fira ordentligt med mina kompisar. Jag har bjudit in till brunch med skumpa och Mahjong, ett kinesiskt traditionellt brick-spel som jag är GALET beroende av. (Har ni aldrig spelat det så akta er... när man väl börjat kan man inte sluta!)
För mig, när jag var liten, började alltid sommaren efter att jag hade fyllt år. Skolan var slut och sommarlovet väntade. Därför vill jag med detta underbara kort från vår fantastiska gästdesigner Anneli önska alla en riktigt...
Och vad passar bättre till sommaren än jordgubbar.

Här har Annelie igen färglagt ett motiv på sitt fantastiskt fina sätt. Tillsammans med en handmålad söm och en liten pärla i varje hörn har hon sen gett motivet en otroligt fin inramning.

Dom vackra blommorna omges av gröna blad som Anneli har fäst på vårt supersöta jordgubbsband.

Och ett sådant jordgubbsbandet kan nu bli ditt! Eftersom jag fyller år imorgon, den 10 juni, och vill att ni är med och firar kommer jag att skicka med en yard jordgubbsband till alla som lägger en order i butiken under dagen. Sen kan jag bara önska att ni länkar till er blogg i vår Facebook grupp när ni använt det. Det är ju så inspirerande att se hur olika vi väljer att använda samma sak. Eller vad tycker ni?

Nej, nu måste jag verkligen i säng (här är det redan midnatt). Misstänker att maken och barnen kommer att väcka mig tiiiiidigt imorgon bitti! :o)

Tjingeling och godnatt!

4 kommentarer:

Päivi sa...

Ett stort GRATTIS till dig på din födelsedag!!! Hoppas du får en fin dag!

Hälsningar från norra Sverige!
(ps. vilket underbart kort!)

Miss Cutiepie sa...

STORT GRATTIS!! ♥♥♥
Ha en underbar födelsedag imorgon, det förtjänar du verkligen!
Kramar!

Hegu sa...

Hipp hipp hurra!!!! STORT grattis Hellen!!! Jag hoppas att du får en underbar dag...

Din text är sååå träffande om att fylla 40. Precis så känner jag också...visst är det härligt att man fortfarande känner sig ung!?

Grattiskramar!
Helen

Ellis sa...

Grattis i efterskott på födelsedagen, hoppas du hade en underbar dag! =)
Kram, Elenor