fredag 2 juli 2010

Vi önskar vår nya gästdesigner...


...välkommen till bloggen! Hon heter Helene Larsson, men många av er känner henne säkert som Webmosterhelene, det namn hon använder sig av på nätet. Helene bor med sin sambo och sina tre barn (Robin -89, Martin -91 och Aston -08) i ett hus strax utanför Stockholm. Hennes största intresse är fotografering tätt följt av scrapbooking. Vi på Scrapmoment.com är jätteglada att Helene ville vara gästdesigner hos oss under juli då hon är så himla bra. Se här bara!

Till den här LO har Helene, förutom färg, använt sig av nylonfjärilar, fatfoam, papperklämma, blad, paljetter och trädekos som alla är dekorationer från butiken.

Helen har scrappat sedan sommaren -03 och tycker det är fantastiskt roligt. Hon skapar för att bevara minnen som hon vet annars lätt försvinner till förmån för nya händelser och minnen. Sen tycker hon att det är roligt att få vara kreativ och få lite extra användning av några av alla de fotografier hon tar.

Det här är bara det första vi ser av Helene här på bloggen. Det kommer mer! Om ni inte vill vänta tills nästa gång kan jag varmt rekommendera ett besök på hennes blogg. Klicka bara HÄR så kommer ni dit!

Tjingeling och happy fredagskväll!

1 kommentar:

Päivi sa...

Härlig layout. Ser fram emot att kika in här och se vad annat fint Helene skapar :o)

Ba det bra!