torsdag 12 augusti 2010

Då har hon gjort det igen!

Vår kära DT Helen delar med sig av ännu en underbar LO. Denna gång är det ett inspirationsbidrag till vår månadstävling där det gäller att skapa en LO i svartvitt.
Det blev en layout i storleken 8x8 med Helens härliga systerdotter Möja, vars stil Helen verkligen älskar. Fotot är taget på Annandag jul. Möja har en retrotopp, ballerinakjol, värsta glitterdiscobyxorna och Spidermanstrumpor! Snudd på oslagbart!

Själva fotot har Helen gnuggat med ett blött sandpapper då hon ville att bara Möja skulle synas på kortet och inget av det andra runt omkring. Sen har Helen använt sig av en massa Scrapmoment dekorationer. Ni hittar t.ex. pärlorna, trädekos, Fat Foam-ord och den söta kronan i butiken. Och istället för mönsterpapper har Helen använt sig av våra underbara journalingkort samt en av vår DT Lindas snygga freebeis. Smart!

1000-tack Helen för din underbara LO! Det är verkligen en fröjd att få visa upp dina alster då du alltid gör dom mest fantastiska saker. Vi ser fram emot ännu en höst i ditt sällskap!

Tjingeling 4 now y'all! Nu måste jag jobba vidare med höstens alla nyheter! Butiken öppnar ju igen på måndag! Välkomna då!!!

1 kommentar:

Miss Cutiepie sa...

Åh vad kul att se den komma till användning och på ett sådant kreativt sätt! ♥