måndag 9 augusti 2010

Mmmmmm...

Titta vilken, i all bemärkelse, supersöt present jag och min lilla familj fick idag! 3st smarriga stänger från Gränna. En med Mojitosmak till mig (favvo drinken nr.1), Whiskeysmak till min man och en hederligt klassisk polkagris till kidsen. Min kära syster hade med sig denna underbara gåva idag då vi, tillsammans med familj och vänner, skålade in vår nyinköpta lägenhet i Stockholm med bubbel!

Min syster berättade att hon inspirerades av vår månadstävling då hon gjorde den underbara tagen till presenten. Denna månad är det LO och svartvitt som gäller. Ta en titt HÄR för all info. Deadline är den 14:e augusti kl. 23.59. :o)

Blomman är utstansad med EK Success retroblomma. I mitten sitter en All bling och bandet med stjärnor hittar ni i vår otroligt förmånliga Bandmix-påse. Alla grejer hittar ni självklart hittar i butiken som, om ni missat det, öppnar igen den 16 augusti. Välkomna då!

Vad tyckte alla om lägenheten då? Precis som vi blev dom överförtjusta! Och jag måste erkänna att det känns ganska dubbelt att åka hem till Taiwan då vi har den här underbara lägenheten som bara väntar på att vi skall flytta in. :o)

Nej, nu måste jag packa vidare! Taiwan here I come!!!

Tjingeling 4 now!

2 kommentarer:

Hegu sa...

Men hallå...har ni köpt lägenhet!!:) Vad toppenfin den ser ut...
Vilken fin present hela familjen fick också...polkagrisar är ju så gott!
Ringer dig på mobilen efter lunch idag...vill ju veta mer...:)

Kramis

Miss Cutiepie sa...

OJ, vad spännande, och herregud inte vilken lägenhet som helst! :O ♥
Inte illa! Grattis! :)
Kram!