söndag 9 januari 2011

Det handlar ju om att samla minnen...

Och nu kan ni göra det på engelska! Vi fortsätter nu att erbjuda dessa 2 underbara kompisböcker här på bloggen! Pris endast 119kr inkl. porto!
För info. ang beställning och betalning klicka HÄR eller se nedan!

När man lever som vi gör, i en miljö där många familjer flyttar runt, är det tyvärr inte ovanligt att våra barn mister sina vänner, var av vissa träffar dom aldrig igen. Eller kanske hittar dom någon på semestern som känns extra viktiga att minnas.

Tanken med dom här böcker är att hjälpa våra barn att komma ihåg sina vänner och allt kul dom gjort tillsammans. Många av oss som växte upp i Sverige under 70-talet hade en sån här bok. (Jag har fortfarande min “Mina vänner” kvar från när jag var 7år!) Då jag tidigare ville hitta en som var på engelska till mina egna barn, som går på amerikansk skola här i Taiwan, hittade jag inga. Jag fick helt enkelt göra dom själv! Då jag inte är någon hejare på att rita bad jag min kära syster, som är formgivare, om hjälp med illustrationerna. Båda böckerna är på engelska och finns anpassad för två olika åldersgrupper:

My Friends
heter den röda boken och är tänkt för dom lite yngre barnen. Här får dom svara på frågor som: Första gången vi sågs, ett delat minne, favorit- färg, leksak och djur mm.


Friends 4 ever heter den svarta boken och är för barn från ca. 8 års ålder. Förutom att besvara frågor har här lämnats utrymme för doodeling, foton och personliga meddelanden.

Båda böckernas upplägg funkar på samma sätt. På första uppslaget får bokens ägare själv svara på frågor sen finns det plats för 32 kompisar att dela med sig av sina uppgifter och minnen. I båda böckerna har varje “kompissida” en kontaktruta för att ytterligare underlätta då det gäller att hålla kontakten. Där kan man, förutom postadress och telefonnummer, skriva in sin mejladress, hemsida och blogg.

Böckerna säljs för närvarande i 3st bokaffärer här i Taipei. Men självklart vill jag fortsätta att dela med mig så nu finns dom här på bloggen också! :o) Endast 119kr/bok inkl. porto!

Se nedan för all info. ang. beställning!

1 kommentar:

Hegu sa...

Men WOW!!!:D Så himla läckra böcker! De är ju urtuffa...jag hoppas att ni får sälja riktigt många böcker!

Kram
Helen