tisdag 21 september 2010

Det är en ny dag!

Och vår siste kreatör in på banan av vårt DT-Maraton är DT-Helen. Helen är en fantastiskt kreativ tjej som åt oss gör dom mest underbara grejer. Under dom kommande 7 dagarna kommer ni att få se ett gäng fantastiska alster från henne. Först ut är denna härliga LO från en picknick i Haga Parken i Stockholm.

Till sin LO har Helen använt sig av journalingkort ur en av våra Nature-askar. Det bruna bandet som löper över sidan kom med i månadskitet Ut i skogen. Där ifrån kommer även den söta nyckelpigetejpen som löper parallellt med bandet.

Dom vackra höstlöven är utstansade med den puncher som kom med i kitet.

Där fick man också med dom söta små kompisarna, som ni också kan hitta i butiken.

Visst är hon väl inspirerande? Vi är så otroligt glada över att ha Helen i vårt lilla DT-familj. Hon komplimenterar mig och sina medsystrar så himla bra och vår lilla familj skulle inte vara den samma utan henne! Och tänk... Nu har ni fortfarande 6 dagar på raken kvar av inspiration! Men då jag misstänker att ni inte kan få nog ser jag det som min plikt att självklart skicka er direkt till hennes underbara blogg. Den här VÄGEN mina vänner!

Tjingeling och happy tisdag!

1 kommentar:

Sussie sa...

Åh, vad jag saknar Hagaparken! Bodde på Roslagsgatan i 15 år så det var "Mitt andningsrum" där jag fyllde på batterierna!
Jättefina LO, både denna och de andra du gjort!