måndag 20 september 2010

Och vinnaren av förra månadens tävling är...

ROSEMARIE
Som lämnat in detta underbart söta bidrag till förra månadens tävling där det gällde att göra ett kort med ett eller flera husdjur på.


...visar dom små djuren i fokus. Kaniner och åter kaniner, något ni får se många av då ni besöker Rosemaries vackra blogg.

Juryns motivering lyder:

Rosemaries kort är som är som en promenad i skogen. Framsidans flora döljer den lilla glänta där små kaninerna söker lycka vid en brunn. Kaniner som är så söta att man bara vill ta med dom hem!

Stort grattis igen Rosemarie! Nu behöver vi bara ditt namn och din adress för att skicka dig ett underbart jumbo paket med 50st av våra vackra band (a' 1 yard). Mejla till scrapmoment@gmail.com så skall vi se till att du får ditt paket så snart som möjligt. Vi säger också stort, stort tack till alla andra medtävlanden! Jag vet att era bidrag inspirerat många och för er som kanske missat att ta del av alla superfina bidrag är det bara att klicka HÄR.

Som ni vet var vi lite sena med att posta vår nya månadstävling men nu ligger den ute och ni hittar all info ni behöver om den HÄR :o)

Välkomna med era bidrag!

Tjingeling!

Inga kommentarer: