onsdag 8 september 2010

Och näst in på banan i vårt DT-Maraton är...

LINDA

Och nu har hon snörat på sig skorna ordentligt! Varje dag i 7 dagar kommer Linda att dela med sig av ett alster som inspiration under till DT-Maraton som slutar den sista september. Vi på Scrapmoment.com är så otroligt stolta över att ha Linda som medlem i vår lilla scrapfamilj. Hennes stil komplimenterar hennes scrapsystrar fantastiskt bra och det är alltid lika kul att visa upp hennes alster här på bloggen.

Idag är vi också extra glada för Lindas skull då hon och hennes lilla familj precis i dagarna blivit med hus. STORT grattis till er alla tre. Nu kan du äntligen få ditt alldeles egna scraprum! Du om någon är värd det tycker vi!!! Yippi!!! Det är ju där inne det kommer att fortsätta hända fantastiska grejer. Fantastiska grejer som den här:

En otroligt snygg och cool LO med en bit oranget band och ett svartvitt gem.

Till LO har Linda också använt sig av massor med bling, en härligt gul pappersklämma och vårt nya coola journalingark: Robot.

Pappersklämmorna finns i olika färger och trots att den är liten kan den faktiskt hålla upp till 25st ark papper. Kanske något för Minibok-makare, vad vet jag?

Nej, nu tycker jag att ni klickar er vidare över till Lindas blogg och tar er en liten titt på det nya huset. Superfint och med fruktträd i trädgården! Det är där i det gula huset som underverk kommer att presteras i framtiden!

Välkomna tillbaka till bloggen imorgon för ännu mer inspiration från vår alldeles egna DT Linda.
Tjingeling och happy onsdag allihop!

Inga kommentarer: