måndag 4 oktober 2010

Månadens gästdesigner är...


Helena är en scrappande, och väldigt begåvad, fotograferande mamma i Nordvästra Skåne som numera mest scrappar för avslappning och för att få utlopp för sin kreativitet. Men då hon började med scrapbooking var det för att hon ville bevara minnen. Och visst gör hon det fortfarande av samma anledning men numera är det anledning nr2. Genom scrapbookingen har Helena fått underbara vänner som hon gärna umgås med på träffar och dylikt.

Vi på Scrapmoment.com skickade Helena ett litet gästdesigner paket och vi väntar med spänning på att få dela med oss av det hon knåpat ihop. Det första hon visar upp är dessa två supersöta namnkort.

Korten är gjorda med hjälp svart cardstock och två stycken Funny journalingkort (kommer i ett kommande dekorations kit). Dom tre dekorationer hon valt att använda är dekorstenar, pompom-band och blå remsor från månadskitet Happy.

Så enkla med ändå så underbart söta! Och medan jag fortfarande har er uppmärksamhet vill jag verkligen rekommendera ett besök på Helenas blogg: Helenas Pysselplace. Där möts ni inte bara av hennes underbara LO:er utan också av en mängd vackra bröllopsfoton som hon tagit. Brudparet på bilderna kan verkligen skatta sig lyckliga över att ha så många underbara bilder från denna så viktiga dag i livet.

Det här var bara det första av Helenas alster. Ni kan alltså se fram emot mer från henne under oktobermånad så se till att hålla utkik här på Scrapmomentbloggen. Vi vill ju inte att ni missar något!

Tjingeling och happy måndag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Helena, vilka otroligt söta kort!!! Jag bara älskar bollfrans.

/L