onsdag 6 oktober 2010

Då var det ett faktum!

Scrapmoment.com stänger!!!

Det är med sorg i mitt lilla scraphjärta som jag bestämt mig. Min hälsa pockar igen på uppmärksamhet och jag inser nu att jag måste lyssna på den och börja ta det lugnt på allvar. Därför har jag bestämt mig för att stänga butiken. Det har verkligen varit jättekul att hjälpa till att förse likasinnade kreativa själar med material och inspiration. Och även om trycket på butiken varit hårt och jag haft fullt upp kommer jag verkligen att sakna all kontakt och respons från er, mina kunder, både då det gäller butiken och bloggen.

Hur gör jag då med mitt lager? Självklart har jag mer saker än vad jag själv skulle kunna göra av med på en livstid. Därför stänger jag butiken från och med idag, onsdag den 6 oktober, för att sedan inom kort öppna igen med hyllorna fyllda av underbara dekorations kit! Kiten kommer självklart att säljas till fördelaktiga priser men endast fram till den 30 november för då bommar vi igen butiken för gott.

Till alla er som nyligen gjort en beställning vill jag bara säga att ni kan ta det lugnt! Självklart kommer era inneliggande beställningar att gå iväg som planerat!

Jag vill redan nu tacka alla våra kunder, blogg-besökare och kompisar i cyberspace för den här tiden! Det har verkligen varit jättekul och jag är säker på att vi kommer att stöta på varandra igen i något annat pyssligt sammanhang. Kanske blir det på bloggen? Min tanke är att, på ett eller annat sätt, fortsätta med den i alla fall. Och man vet aldrig… Drömmen om en ”fysiskt” Scrapmoment-butik i framtiden finns ju fortfarande.

Se nu till att hålla utkik efter våra Scrapmoment kit!

Tjingeling 4 now och TACK mina vänner!

7 kommentarer:

Tanja sa...

Snyft! Lycka tilll famöver med vad du tar dig för.
Kram
Tanja

Maritha sa...

Hälsa är viktigast..

Hoppas att du återfinner den snart och får balans i livet igen.

Kram på dig!
Maritha

Sussie sa...

Åh, vad tråkigt! :..(
Men jag önskar dig all lycka och hoppas att du ska må riktigt bra!
Kommer att kolla in butiken och försöka hinna handla innan allt tar slut... Kram

Morfen sa...

Hälsan är viktigast och måste prioriteras, men det är tråkigt att det ska behöva vara så. Jag tycker om din lilla butik och ditt koncept. Kramar i massor och tack för den här tiden och inspirationen!

Ellis sa...

Nej vad tråkigt, jag som precis tänkte lägga in en beställning på några av de nya sakerna, får se om jag får en chans senare då!
Såklart du ska ta hand om dig i första hand, det har varit underbart att handla hos dig! =)
Kramar, Elenor

Anonym sa...

"When god closes a door, somewhere he opens a window" eller vad man ska säga. Har varit fantastiskt kul att scrappa för dig. Är glad, lycklig och tacksam för att du äntligen ska ta det lite lugnt och sätta din hälsa i första rummet.
Älskar dig, ta nu och kry på dig ordentligt Portis!

Vi ser alla fram emot att se vad du kommer att hitta på när det är dax för nästa "äventyr"!

Kram kram
Lilli:*

Bimsan sa...

Åh, så tråkigt att höra :(