måndag 11 oktober 2010

Sneak peek!

Vi har fått in ett begränsat lager av ett set om 3st punchar. Otroligt användbara för scrappare och kortmakare!!!
You like?
Vi kommer självklart att flagga några dagar innan vi slår upp portarna för sista gången. Se till att hänga på låset... Först till kvarn!!!
Tjingeling!

6 kommentarer:

Marit sa...

Gäller denna utförsäljning på nätet oxå?

Miss Cutiepie sa...

Jag känner köplusten komma krypande, som du retas med smygtittarna! Så mycket som jag kommer att sakna dig och butiken längtar jag efter att kunna shoppa hos dig en sista gång. Eller nja inte riktigt lika mycket :¨(

Scrapmoment Hellen sa...

@ Marit: Scrapmoment.com är en web-butik så det blir där alla underbara grejer kommer att säljas ut. Välkommen in till www.scrapmoment.com inom kort!

@ Linda: Jag kommer att sakna dig oxå kompis. Jag är så otrolit stolt och glad att du velat vara en del av min lilla scrapfamilj. Men ¨å lätt blir du inte av med mig... Vi ses ju i cyberspace!!!

Kram på er!!!

//Hellen

Millanprillan sa...

Hej! Jättetråkigt att höra att du ska stänga ner, men som många sagt innan mig så är hälsan det viktigaste, och jag hoppas att du får må riktigt bra i framtiden! Och jag hänger på låset! ;)
Kram!

Sussie sa...

Jag hänger på låset! Du har alltid levererat så snabbt och bra! Kommer att sakna din lilla butik :..(
KRAM

La Vikinga sa...

Jag hänger också - jag har sett att du programmerat ett inlägg men det kommer väl förmodligen att publiceras när jag jobbar eller så....

Annars var jag riktigt intresserad av puncharna från Fiskars..

Charlotta