måndag 4 juli 2011

En hyvää LO!

Tillbaka på landet... men vilken gång i ordningen vet jag inte riktigt. Vi åker lite fram och tillbaka mellan landet, familjen och vänner. Det är mycket att hinna med när man är hemma och hälsar på. :)

Tänkte att det kanske var dags att dela med mig av ett litet alster igen. Denna gång blir det en LO med foton från min dotters första utlandsresa. Vi tog båten över till.... FINLAND då hon var typ 3mån gammal. Med på resan var även min syster och tillsammans tog vi en liten tripp till ett museum där vi tog några bilder. Bilder som sedan dess bara legat och väntat på att få komma till användning och en dag var det dags.


Det blev en väldigt enkel Lo men jag är otroligt nöjd med resultatet. Tycker att foton, färger och mönsterpappret samspelar så otroligt bra ihop. Kommer absolut att använda denna enkla skiss igen. Och skulle det vara så att ni inspireras av denna LO kan ni väl länka till er blogg eller bildgalleri. Det vore så himla kul att få se vad mer man kan hitta på... inför framtida verk. :)

Nej, nu måste jag nog ta och hoppa i säng , jag misstänker att det kommer att bli en lång dag imorgon... Det finns ju en massa blåbär där ute som bara väntar på att plockas!

Tjingeling å godnatt mina vänner!

Inga kommentarer: