lördag 23 juli 2011

Skepp o'hoj!

Då har han hunnit bli fem år min lille prins. Eller kanske borde jag säga pirat. Här kommer en LO jag gjorde i våras med foto från Halloween 2009.

Med denna underbara kostym vann vår son tävlingen som "Bästa utkläddnad" i sin årsgrupp på skolan. Han förstod det inte riktigt men jag, opartisk som jag är, kunde inte annat än hålla med. :)

Jag var först lite fundersam över vilket papper jag skulle välja till det här fotot... och om jag skulle ta det i färg eller svartvitt. Men då jag bland mina ark fann det här underbara "trä pappret" tog det inte lång stund för mig att komma fram till att jag skulle ha dom båda. Pappret gav mig lite känslan av att bilderna låg uppe på däck på sjörövarskeppet och då passade ju båda två väldigt bra. Jag trodde att jag hade lite detaljbilder på dekorationerna att dela med mig av men jag hittade dom inte just i denna stund. Men jag lovar att lägga in dom så snart jag snubblar över dom bland alla tusen andra foton jag har i min lilla burk.

Tiden går som sagt galet fort! Nu har jag och min lilla familj precis påbörjat vår sista vecka i sommarsverige. Och jag skulle ljuga om jag inte erkände att jag längtar efter att få komma hem och sätta saxen i alla dom underbara foton jag tagit under sommaren här.

Så håll utkik här på bloggen mina vänner, snart kommer det mera!
Men tills dess...

Ta hand om er där ute!
Tjingeling å kram!

1 kommentar:

Miss Cutiepie sa...

Vilken underbar layout! ♥♥♥
Vad kul att höra av dig!
Ja men visst jag har en liten bebis i magen och är så lycklig så lycklig :)

Oliver hittade klistermärkena med hans namn som du skickade där jag gömt undan dem (han älskar klistermärken!) Så idag springer han omkring med 4 oliver märken på tröjan och är så lycklig :D

Hoppas höra av dig snart igen är så tomt nu när du inte har butiken längre!

Kramar!