måndag 17 januari 2011

Längtar efter värme!

Här i Taiwan är det riktigt kallt! Englasfönster i ett oisolerat hus, i ett land med otroligt hög luftfuktighet och i en lägenhet som inte har någon centralvärme är inte att rekommendera mina vänner! Men så har vi det! Inte konstigt att barnen ligger sjuka i hög feber med diagnos... (den som nästan alltid ges i det här landet) -Due to weather change!

Och här har jag försökt att komma igång och fota mina alster men det är svårt att få till det när man springer som en liten Florence Nighingale mellan barnen som trots sina heta pannor varit vid ganska gott mod. Men här kommer iallafall en "gammal" LO med ett foto från 2009.


Vi och några vänner hade tillsammans åkt på minisemester till Kenting, som ligger i södra delen av Taiwan, och på hotellet som vi bodde fanns ett inomhus Vattenland som vi självklart besökte. Alla hade jättekul... nästan jämt iallafall. Minns inte riktigt vad min dotter var missnöjd över i precis i det här ögonblicket men jag är glad att jag hade kameran i högsta hugg, jag bara älskar hennes småsura lilla min i kontrast med den gulliga badmössan och badräkten i den roliga miljö som hon befinner sig i.

Nej nu måste jag fortsätta att krya på mina små kottar! Hoppas kunna erbjuda er lite nya grejer inom kort. Välkommen tillbaka any time!

Tjingeling och happy måndag!

2 kommentarer:

Sussie sa...

Jättesöt LO! Och visst längtar man efter sol och värme nu :)
Det känns spännande att få bo i ett främmande land som du gör... :)
Ha en bra vecka!

Kathmeista sa...

Beautiful layout! I know what you mean about the cold - I'm freezing too! We wear our coats inside and hide under blankets on the couch. Madness! Hope the kids are better soon :)